Je kent het wel, de wind die precies de verkeerde kant op gaat als je naar werk moet gaan fietsen. Vrijwel iedereen in Nederland is opgegroeid met een fiets en het land staat dan ook bekend om fietsen. Je gaat met de fiets naar school, naar de sportclub met je vrienden of naar werk. Zo is het een vervoermiddel waarbij je geen last hebt van files, je werkt aan je conditie, je haalt een frisse neus en het is ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer? Nou, misschien wat meer snelheid. Dan is de een speedpedlec van Stromer wellicht wat voor jou en daarom is het zeker goed om hier aandacht aan te besteden.

Steeds meer kiezen voor elektrisch

Voordat je een fiets gaat kopen, zijn er natuurlijk meerdere keuzes die gemaakt moeten worden. Zo kijk je eerst of je een dames of heren fiets nodig hebt. Zodra deze keuze is gemaakt, kun je verder gaan kijken. Welk model vind je mooi? Welk materiaal vind je prettig fietsen en welke kleur spreekt jou aan? Daarnaast is het natuurlijk ook fijn om een keuze te maken tussen een normale of een elektrische fiets. Als het om elektrisch gaat, dan zijn hier een aantal soorten van. Een speed pedelec komt dan ook steeds meer in beeld en kan jouw dagelijkse vervoermiddel naar werk worden.

Aardige snelheid op de weg

Een speed pedelec heeft wel wat uitleg nodig. De Stromer fietsen zijn namelijk een stukje ingewikkelder dan een normale fiets. Zo is het allereerst handig om te weten dat het een maximale snelheid heeft van 45 km/h. Deze snelheid kun je echter niet op alle plekken rijden. Je hebt natuurlijk te maken met verkeersregels. Zo is het ook verplicht om een helm te dragen als je voor de Stromer fiets gaat. Je wilt beschermd zijn voor het geval er iets gebeurt. Door de flinke snelheid, ben je binnen no-time op locatie. Vooral als je een verdere afstand moet fietsen, is dit een ideale uitkomst. 

Bijdrage aan beter milieu

De snelheid van een speed pedelec van Stromer is alles wat je nodig hebt als je snel van A naar B wilt komen. Het zal even wennen zijn, want de fiets heeft zoals gezegd een aardige snelheid. Maar hoe fijn is het, dat je de auto zo nu en dan kunt vervangen door een fiets? Scheelt niet alleen in kosten, maar je draagt ook bij aan een beter milieu.

Geef een reactie