Heb je een burgerrestaurant? Dan is de kans heel groot dat je al lang een grillplaat in gebruik hebt. Je hebt al snel ervaren dat het bakken van burgers en broodjes in een koekenpan lang niet zo goed gaat als op zo'n plaat. Maar wist je dat je nog veel meer gerechten kunt bereiden op een grillplaat? Denk dan, bijvoorbeeld, aan de grillplaten in een Japans restaurant, ook wel Teppanyaki genoemd. Maar je kunt er nog veel meer mee. Je kunt er broodjes op bakken om een heerlijk belegd broodje te kunnen serveren, maar je kunt een grillplaat ook gebruiken om vis een zeevruchten op te bereiden. Wanneer je een restaurant hebt en verder wilt gaan dan de concurrentie, dan kun je niet zonder goede apparatuur en dus niet zonder grillplaat.

Waar koop ik een goede grillplaat?

Om aan een goede grillplaat te komen voor jouw onderneming hoef je echt geen kilometers te maken. Je bestelt een grillplaat gewoon en gemakkelijk online. En wel bij XXL Horeca. Je hebt daar een ruime keuze uit verschillende soorten grillplaten en dat zorgt ervoor dat je altijd precies die grillplaat weet te vinden die jij goed kunt gebruiken. De maten staan gewoon op de site. Je weet dus ook direct of de plaat die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk in jouw keuken past.

Wat koop ik nog meer bij XXL Horeca?

Bij XXL Horeca kun je terecht voor alle keukenbenodigdheden en accessoires die je maar nodig kunt hebben. Denk dan niet alleen aan grillplaten, maar ook aan complete fornuizen, koelkasten in alle soorten en maten, maar ook messen en mengkommen. Wil je je restaurant, café of bistro opnieuw inrichten? Dan ben je ook aan het juiste adres bij XXL Horeca. Je vindt hier stoelen en tafels en ook de zaken die je graag op de tafels zet, denk dan aan waxinelichtjeshouders en ander decoratiemateriaal.

En wat denk je van de hygiëne?

Sinds de hele corona-ellende zijn we ons nog meer bewust van het belang van een goede hygiëne. Dat geldt dubbel en dwars voor de horeca. Je kunt bij XXL Horeca ook alles vinden om jouw etablissement goed schoon te kunnen maken. Maar ook spullen om te gebruiken in de toiletten. Niemand gaat graag naar een horecagelegenheid waar de toiletten er niet goed uitzien. Zorg dus voor nette toiletrolhouders en vervang de toiletborstels met zeer grote regelmaat. Het ziet er dan direct een stuk netter en veiliger uit!

 

Geef een reactie