Een lekker dagje weg, of een paar kaarsjes op tafel: het is hartstikke leuk om je geliefde zo nu en dan te verrassen met iets leuks! Je creëert de ruimte om echt even samen te zijn en tijd te spenderen zonder afleidingen. Hier zijn een paar leuke ideeën waar je je geliefde zeker weten mee zult verrassen!

Een nachtje weg

Ergens heen gaan is heel leuk, maar er overnachten is al helemaal fantastisch. Je leert een plek een stuk beter kennen als je er in de ochtend nog steeds bent en bijvoorbeeld wat leuks moet gaan vinden om te kunnen ontbijten. Bovendien heb je veel meer de tijd om een plek beter in je op te nemen en met je geliefde is dat kunnen delen natuurlijk al helemaal fantastisch. Je hebt veel voordeeluitjes waar je uit kan kiezen en romantisch overnachten is dan de perfecte bijkomstigheid.

Een activiteit

Je ziet vaak dat mensen in het begin van hun relatie nog heel actief bezig zijn om dingen samen te ondernemen, maar naarmate de tijd verstrijkt kan het nog wel eens lastig zijn om dit te blijven doen. Soms heb je het idee dat er niets meer te verzinnen valt, dat alles al gedaan is. Maar dan is het tijd om eens een andere richting op te denken. Zijn jullie al een aantal keer in een hotel geweest? Kijk dan eens naar een huisje in de bossen! Of leen een tent en ga eens kamperen. En dat is maar één voorbeeld van een ander soort activiteit, je kan ook gaan paintballen, of gaan klimmen in een survivalpark. Deze soort activiteiten vind je vooral als je er echt even voor gaat zitten en je partner vind het hoogstwaarschijnlijk al super tof dat je zoveel moeite hebt gedaan om wat te verzinnen.

Tripje naar buitenland

Gaan jullie allebei graag op vakantie? Kijk dan eens naar een tripje naar het buitenland. Mensen denken vaak dat ze daar een week vrij voor moeten zijn maar dit is absoluut niet het geval. Natuurlijk is het leuk om een tijd lang weg te zijn, maar je kunt ook drie dagen naar het buitenland en echt het gevoel hebben dat je helemaal weg bent uit je eigen bubbel. Met een goedkoop vliegticket of een eindje rijden kan je al naar een paar prachtige bestemmingen, het enige wat je daarvoor nodig hebt is een goede moed en zin om op pad te gaan.

Geef een reactie