Als je een beetje van fashion houdt, dan volg je meestal de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend. Dit doe je vaak op sociale media; want daar vindt het allemaal plaats. De grootste influencers waar iedereen tegenop kijkt zie je de nieuwste stukken kleding dragen en de nieuwste stijlen ontwikkelen of uitbreiden. Dit is allemaal erg leuk, maar het brengt ook wat vervelende dingen met zich mee. Waar moet je dan aan denken? Nou, bijvoorbeeld dat je continu op je telefoon zit om te volgen wat er gebeurt in de fashionwereld. Gelukkig hoef je dat vandaag even niet te doen. Waarom niet? Omdat wij dit natuurlijk voor je hebben gedaan! We hebben alles voor je op een rijtje gezet wat je moet weten; lees snel verder als we je fashion hart nieuwsgierig hebben gemaakt! We doen het graag voor je, geen probleem.

Retrolook

De retro look komt steeds vaker terug, en niet alleen in de fashionwereld. De retro look zie je overal terug en dan voornamelijk op sociale media in de vorm van inrichtingen, kleding, auto’s, stijlen en ga zo maar door. Dit is niet gek. Dit gebeurt vrijwel altijd. Men heeft een trend, ontwikkelt zich hierbinnen en grijpt na verloop van tijd toch weer terug op de oude trend. Dit is geworteld diep in de menselijke natuur en daarom vrij logisch, ook al besef je je dit soms nog niet helemaal goed. De retro look zien we dan vooral terug op het gebied van fashion in schoenen. Diadora sneakers dames zijn bijvoorbeeld weer helemaal in. In de jaren 2000 waren deze sneakers enorm populair en nu zie je dat veel jonge meiden weer in het openbaar te vinden zijn met zulke pareltjes. Ook Diadora heritage heren is niet meer te missen; je zult eraan moeten geloven. 

Old money

Dan de old money stijl, weer zoiets ouds! Ja, we hebben het je hierboven al gezegd maar mensen grijpen terug naar iets dat oud en vertrouwd is; heel logisch. De old money stijl is een vak apart binnen de kledingindustrie. Deze stijl komt eigenlijk neer op het creëren van een stijl van de rijke kringen aan de Franse riviera en dergelijke. Een pantalon met een mooi hemd, loafers en een gouden zegelring; het is enorm populair en dan voornamelijk onder jonge mannen. Dat is mooi, want wij zijn groot fan van deze stijl. Deze stijl is namelijk symbool voor een mooie tijd en voor mannen die aandacht besteden aan hoe ze eruit zien, dat is iets om trots op te zijn!

Geef een reactie