Tegenwoordig bestellen we vrijwel alles via het internet. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bestellen van schoenen, etenswaren en nieuwe videospelletjes. Wat ook steeds vaker voorkomt, is dat er fietsen via het internet besteld worden. Veel mensen vragen zich af of het bestellen van een fiets via het internet wel zo verstandig is. Als je hier het antwoord op wilt weten, dan is het aan te raden om dit artikel eens te lezen. Je vindt hier namelijk meer informatie over het bestellen van een fiets op het internet. Door het lezen van dit artikel, kun je dus ook achterhalen of het bestellen van een fiets via het internet wel zo verstandig is. 

 

Fietsen op het internet zijn soms goedkoper

Een van de redenen waarom steeds meer mensen een Cortina elektrische fiets via het internet bestellen, is dat elektrische fietsen soms goedkoper zijn op het internet. Dat heeft ermee te maken dat de fietsenwinkel bij jou in de stad niet hoeft te concurreren met andere fietsenwinkels. Op het internet is dat niet zo, want alle webwinkels die fietsen verkopen moeten met elkaar concurreren. Er zijn maar weinig webwinkels die deze concurrentiestrijd winnen en dat zijn de webwinkels die er beter uit zien, goedkoper zijn en de beste service verlenen. 

 

Een fiets kan gewoon bezorgd worden bij jou thuis!

Wanneer je een fiets via het internet bestelt, dan hoef je zeker niet bang te zijn dat je zelf de fiets moet afhalen bij het magazijn van een webwinkel. De fiets wordt namelijk gewoon geleverd aan de deur. Dit kan de webwinkel zelf doen, maar ook is het mogelijk dat ze hiervoor een transportbedrijf inschakelen. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de verzendkosten soms erg prijzig kunnen zijn. Dat is zeker ook niet vreemd, want een fiets is erg groot en daarom zal er dus meer betaald moeten worden om de fiets te kunnen verzenden.

 

Retourneren is mogelijk via de website, maar ook fysiek

Het kan voorkomen dat je een fiets via het internet gekocht hebt, maar dat je er niet helemaal tevreden over bent. Je zult de fiets dan terug moeten sturen naar de webwinkel, maar veel mensen denken dat het niet mogelijk is. Dat is het zeker wel, want je kunt een verzoek indienen bij de webwinkel waar je de fiets gekocht hebt. De webwinkel geeft dan een transportbedrijf de opdracht om de fiets bij jou op te komen halen. 

 

 

Geef een reactie